horloges Rolex Day Date

horloges Zwitsers Rolex

2013年2月26日星期二

Ebel Horloges

Ebel horloges zijn een uitstekende optie voor een aantal personen. Dit horloge merk is mooi in heel Europa bekend en heeft opgedaan huidige erkenning in de hele rest van de planeet. Wat is Ebel bekend voor? De organisatie is een speciale maker van horloges, het leveren van aantrekkelijke stukken die zorgeloos echter elegant, tijdloos en hoog in superieur. Horloges van Ebel zijn ontworpen om noodzakelijke stukken in uw accessoire garderobe, maar ze overeenkomen mooi met een assortiment van soorten, zoals een moderne, eigentijdse en hoogwaardige afwerking stijl lijn. De diversiteit van deze horloges hen te helpen om zich te onderscheiden.
Ebel horloges zijn vervaardigd voor bijna 100 jaar. De aanbieder is opgericht door Eugene en Alice Blum, wiens meisjesnaam was Levy. Een van de meest intrigerende aspecten van de oprichters van het bedrijf is in waarheid die naam heeft. De merknaam Ebel, was afgeleid van de combinatie van de namen van de oprichter. Eugene Blum Et Levy werd Ebel. Het bedrijf werd opgericht in een van de meest opmerkelijke steden in Zwitserland: La Chaux de Fonds.
Zoals bij elk bedrijf, heeft Ebel gezien zijn ups en downs, maar gezien het feit dat de oprichting in 1911, de aanbieder heeft tal van opmerkelijke stukken die moeten blijken symbolen van schoonheid tegenwoordig in het horloge bedrijf geproduceerd. Het horlogereplica Chanel J12es zijn gegroeid en veranderd Fake Watchesde tijd de onderneming replica horloges louis vuittonin bedrijf is geweest zo effectief, het toevoegen van nieuwe functies en het verstrekken van de meest up-to-date types replica horloges louis vuittonvraag. Een top kwaliteit die zielsveel van zijn allen gehouden door middel van uitgebreide van het bedrijf levensduur is de kwaliteit van elk stuk. Deze horloges zijn ontworpen om definitief en u precieze timing.
Ebel horloges zijn verkrijgbaar in een aantal lijnen nu. De meest gewilde net na, op sommige locaties, zijn de vintage stukken, een flink aantal van die verkopen voor aanzienlijke hoeveelheden dollars als antiek. Deze zijn lastig te verkrijgen en zeer geliefd door hun eigenaren. Toch, een aantal van de nieuw geproduceerde modellen in vintage typen bevatten de 1911 Chronograph en de 1911 Lad
y. U krijgt ook de andere modellen van Ebel horloges zijn ook populair replica horloges louzoals de E Variety, Discovery, Sportwave, Classic Wave en de Beluga.
Ebel horloges worden tegenwoordig erkend voor hun zachte charme. Een groot aantal heeft een zachte vrouwelijke look en feel voor hen. De sportieve lijn van chronografen die door Ebel zijn niet femine, maar zijn gemaakt om de consument vraag naar hoge kwaliteit, hoge technologie in een fantastisch lijken te voldoen. Een optreden op elk horloges van de Ebel lijn geeft je een gevoel van goede kwaliteit en stijl.
Ebel's toekomst is misschien een beetje onbekend. De organisatie werd verkocht in 2004 aan de Movado Group. De internationale leverancier blijft het genereren van de Ebel label horlogemerk. Het produceert ook andere merken waaronder Concord, Esq Zwitserse, Coach horloges, Hugo Boss Horloges, Tommy Hilfiger Horloges, Juicy Couture Timepieces en Lacoste. Van deze, de tijdloze Ebel maakt zijn persoonlijke verklaring van kwaliteit en prestige. see more horloges Breitling Colt and horloges Patek Philippe Calastrava

horloges Hublot